Forretningsudvikling handler om mere end økonomi

Forretningsudvikling handler om mere end økonomi

Ledelse i udvikling (foto hansentoft.dk)
Forretningsudvikling skal styrke virksomheden (foto: hansentoft.dk)

Det er moderne at hale helhed og struktur i virksomheder. Det er dog ikke alle virksomheder og leder, der egentlig ved hvorfor. Årsagen er, at man gennem mange år har fundet ud af, at skal man lede en sund virksomhed, så skal der mere til end en økonomisk smart plan. En forretningsudvikling kræver, at du tænker hele virksomheden ind. Du kan ikke sætte strategiske mål for virksomheden uden også at have tænkt resten af virksomheden ind i planen. Medarbejderne skal være med på virksomhedens mål for at de kan blive til virkelighed. Stormer en virksomhed frem uden at have øje for medarbejderne vil virksomheden knække, fordi målet bliver for virkelighedsfjert for medarbejderne.

En sund forretningsudvikling kan dog godt starte i ledelsen og økonomiafdelingen skal også være med på idéen. Det er dog vigtigt, at man herefter får medarbejderne med. De skal føle, at forretningsudviklingen også er vigtigt for dem og ikke bare betyder, at de skal løbe hurtigere. Særligt stramningerne og optimeringer som en del af en forretningsudvikling kan være hård for medarbejdere. Hvis en forretningsudvikling indebærer dette er det vigtigt også at tilføre virksomheden nogle ressourcer. Ellers risikerer man, at ikke bare medarbejdere, men også ledere går ned med stress. Krav og ressourcer skal følges ad.

Få en sund forretningsudvikling med hjælp ude fra

En sund forretningsudvikling er en dynamisk forretningsudvikling, der hele tiden bearbejdes og er i fokus. Du kan ikke blot bruge et par dage på nye mål for din virksomhed, skrive det ind i en forretningsudvikling og så sætte dig ned og vente på, at pengene strømmer ind. En forretningsudvikling er en kontinuerlig ting. Du kan få hjælp til at faciliteter en sund forretningsudvikling med folk ude fra. Det kan være i form af lederuddannelse eller kurser.

Hør mere om forretningsudvikling og jeres muligheder hos Hansen Toft.

Se mere om forretningsudvikling her

Find mere læsning omkring forretningsudvikling her:

Bliv klogere på forretningsudvikling

Forretningsudvikling – en fest at føre forretning

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *