Search & selection – find den rette partner

Teamet skal være så godt som muligt! (foto hansentoft.dk)

Teamet skal være så godt som muligt! (foto hansentoft.dk)

Det er uhyre vigtigt at have de rette medarbejdere på de rette poster, hvis en virksomhed skal fungere optimalt. Der kan altid optimeres, og der bør altid være en vis form for forandring og udvikling i en sund virksomhed. Strategiudvikling, effektivisering og rekruttering sikrer en sund virksomhed i rivende udvikling.

Mange rekrutteringsfirmaer tilbyder et search and selection-samarbejde, hvilket oftest vil være en glimrende ide, hvis du ønsker en nem adgang til kompetente nye medarbejdere. Rekrutteringsfirmaerne har oftest både stor erfaring i at finde de rette folk, ligesom de har store databaser både nationalt og internationalt, hvor de kan søge efter de rette fagfolk. Det er vigtigt, at du finder din rette konsulent-partner, da konsulenterne skal have et indgående kendskab til din virksomhed for at finde de rette nye medarbejdere. Tag gerne en uforpligtende snak med flere konsulentfirmaer, der tilbyder search and selection. Overvej at bruge samme konsulentfirma til for eksempel lederkurser eller strategiudvikling.

Search & selection giver resultater

Med search & selection slipper du for at læse store stakke af kuverter igennem, der ophober sig på skrivebordet. Konsulentfirmaet og I udarbejder sammen en jobprofil, så I er hundrede procent enige om, hvad I leder efter. Dernæst indhenter konsulentfirmaet en masse kandidater, hvor du vil blive stillet overfor en håndfuld. Det er effektivt, og du sparer din tid, som du kan investere i andet arbejde, ligesom du er sikker på at blive præsenteret for kompetente medarbejdere, der kan skabe resultater og vækst i din virksomhed. Search & selection kan desuden være et glimrende redskab, hvis du skal udvide til ukendte markeder.

Læs mere om search & selection her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/search-selection/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *